5 Δεκεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Σάμος: Τον Σεπτέμβριο θα δικαστούν οι επιχειρηματίες που συνελήφθησαν για παράβαση ωραρίου

Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο η τακτική δικάσιμος για τους δύο επιχειρηματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην πόλη της Σάμου για παράβαση του ωαρίου λειτουργίας τους, κατά 10 λεπτά.

Εξάλλου το πρωί της Τετάρτης με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, που πυροδότησε πολλές αντιδράσεις, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμο, ευρεία σύσκεψη μεταξύ του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου κ. Ελευθέριου Ντουρουντού, του Αστυνομικού Διευθυντή Σάμου κ. Δημήτριου Μαιστρέλη, του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιου Στάντζου, του Προέδρου Δημ. Συμβουλίου Ανατ. Σάμου κ. Γεώργιου Κολλάρου και των Προέδρων των συλλόγων εστίασης Σάμου, Κοκκαρίου, Πυθαγορείου, Ηραίου, του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων, του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου και των Ενοικιαζόμενων Δωματίων, με θέμα την λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η συζήτηση κύλισε σε καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων και τονίστηκε, ότι θα πρέπει το νησί ενωμένο να προχωρήσει και να ξεπεράσει τα προβλήματά του, ώστε οι επισκέπτες, να μπορέσουν απολαύσουν τις ομορφιές του.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy