28 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Σασμός: εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη σειρά του ALPHA

Πρεμιέρα χθες για τον Σασμό, την καινούργια σειρά καταφέρνοντας να συγκεντρώσει στη συχνότητα του ALPHA τους περισσότερους τηλεθεατές της ζώνης με αποτέλεσμα να σημειώσει πολύ υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα ο Σασμός για όλη τη διάρκεια προβολής του σημείωσε 26,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 29,2% στο δυναμικό κοινό, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους τηλεθεατές στον ALPHA.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, με πολύ καλό καστ και ερμηνείες, ο Σασμός, χθες με την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων κέρδισε τους τηλεθεατές.

Τι θα γίνει όμως, απόψε, στις 8, στο τρίτο επεισόδιο;

Η απόφαση του Στεφανή να αθετήσει την υπόσχεσή του και να πουλήσει το κτήμα σε ένα ξένο αναστατώνει τις δύο οικογένειες. Μαθιός και Καλλιόπη αποφασίζουν, παρά τις αντιρρήσεις του Αστέρη, να προστατέψουν τον ξάδελφο ακόμα και με τα όπλα, ενώ ο Πέτρος ψάχνει εξοργισμένος να τον βρει σε όλο το χωριό.  Όσο ο Αστυνόμος προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, η αγωνία για τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη κορυφώνεται…

Στο μεταξύ η Θοδώρα, έχοντας πει ψέματα στον Πέτρο, συναντιέται κρυφά με το Γιώργη για το πρώτο τους ραντεβού και τα πράγματα «αγριεύουν», ενώ ο Νικηφόρος αποθαρρύνεται όταν βλέπει το ενδιαφέρον της Τζένης για τον Άγη και γεμάτος ζήλια φεύγει από την παρέα μαζί με τον Μανόλη… 

Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα. Η δικηγόρος που έχει προτείνει η Άσπα στην Αργυρώ για το πληρεξούσιο αποκαλύπτεται ότι είναι η Στέλλα! Καθώς μάλιστα η Αργυρώ την περιμένει έξω από το γραφείο της, μέσα η Στέλλα μιλά με τον Αστέρη που έχει έρθει να την επισκεφτεί. Για πρώτη φορά μετά τη Φρανκφούρτη Αστέρης και Αργυρώ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής!

To άρθρο Σασμός: εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη σειρά του ALPHA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy