4 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Σασμός: Τι κοινό έχει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με την Αργυρώ της σειράς;

Σε μια επική αποκάλυψη προχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στον Alpha!

Στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha, Σασμός. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η ηθοποιός προχώρησε σε μια ξεχωριστή αποκάλυψη!

Πιο συγκεκριμένα, πρόδωσε πως “ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου!  Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα”.

“Έχουμε μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς. Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση” συμπλήρωσε η γοητευτική ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

“Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας εκείνο της μητέρας μου ενώ ήταν άδειοι οι χώροι”.

“Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της οντισιόν και την προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου αναθέτουν τον ρόλο. Θέλω να μπαίνω και γω στη διαδικασία να προσπαθήσω, να δουλέψω, να διεκδικήσω”.

To άρθρο Σασμός: Τι κοινό έχει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με την Αργυρώ της σειράς; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy