16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για τις ετήσιες υποτροφίες από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι»

Η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής, με μακρά παράδοση στην υποστήριξη της νεολαίας και της εκπαίδευσης, θα απονείμει και φέτος υποτροφίες σε αποφοίτους λυκείων του νομού Ευρυτανίας

Η θα απονείμει και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, υποτροφίες σε Ευρυτάνισσες/Ευρυτάνες αποφοίτους Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, που φοίτησαν στα λύκεια του νομού κατά το σχολικό έτος 2023-2024 και διακρίθηκαν για την επίδοσή τους και το ήθος τους.

Κριτήρια επιλογής των υποψηφίων είναι η σχολική επίδοση, η οικογενειακή και η οικονομική τους κατάσταση.

Οι μαθήτριες/μαθητές της Γ΄ Τάξης Γεν. Λυκείου και ΕΠΑΛ, οι οποίες/οι αφού συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου Λυκείου ή ΕΠΑΛ,

2. Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας (και σε περίπτωση μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης από την οικογένεια του μαθητή, υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από την εφορία),

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, καλούνται να τα υποβάλουν απευθείας ή ταχυδρομικά στη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ευρυτανίας (Κτήριο ΟΑΕΔ, Προφήτης Ηλίας ΤΚ 36100, Καρπενήσι).

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών ορίζεται έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Δ.Δ.Ε. Ευρυτανίας και στο τηλ. 2237080247.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ