5 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Σοφία Δανέζη: Απίστευτη ένταση στον αέρα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – «Δεν είστε δίκαιος»

Χαμός με την Σοφία Δανέζη στον αέρα του Love it.

Η Σοφία Δανέζη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Love it κι ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για όσα είχε αναφέρει ο ίδιος κατά την συμμετοχή της στο Big Brother.

«Όσον αφορά την Άννα Μαρία, εγώ δεν έχω καμία κόντρα και καμία αντιπαράθεση πλέον. Έχουμε φύγει από το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ήταν ότι υπήρχε τελείωσε εκεί πέρα. Τώρα αν μπούμε στη διαδικασία να λέμε ποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη και ποιος δεν πρέπει, είμαστε πάρα πολλά τα άτομα και νομίζω ότι είναι παράλογο.

Για να είμαστε δίκαιοι, επειδή ήμουν φανατικός τηλεθεατής του Big Brother, η Άννα Μαρία έχει λόγους να περιμένει μια συγνώμη από σένα. Από αυτό που εμείς έχουμε δει, θυμόμαστε ότι ήσουν αρκετά χειριστική προς άλλους παίκτες και οργάνωνες ψηφοφορίες πολλές φορές εναντίον της» τόνισε ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την τραγουδίστρια να αποκρίνεται αμέσως. «Και γω έχω λόγους να περιμένω μια συγνώμη, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που έχω βγει έξω».

Σ.Δ.: Υπήρχαν πράγματα που εσείς δεν βλέπατε!

Π.Γ.: Σοφία θυμάμαι και είμαι δίκαιος άνθρωπος, να ξέρεις.

Σ.Δ.: Δεν νομίζω να είστε δίκαιος.

Π.Γ.:Είμαι πάρα πολύ δίκαιος απλά δεν σου αρέσει η άποψη μου για εσένα. Είναι άλλο θέμα αυτό.

Σ.Δ.: Δεν με πειράζει καθόλου η άποψη σας. Δεν είστε δίκαιος, αλλά δεν πειράζει.

Ο διάλογος που σημειώθηκε ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και Ποσειδώνας Γιαννόπουλος χαρακτηρίζεται, αν μη τι άλλο, από «καρφιά» και σπόντες εκατέρωθεν…

Μια ημέρα με υψηλούς τόνους στον καναπέ του Love It η σημερινή!

To άρθρο Σοφία Δανέζη: Απίστευτη ένταση στον αέρα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – «Δεν είστε δίκαιος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy