Στην έκθεση “Horeca 2022” συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συνολικά 51 χιλιάδες επισκέπτες έδωσαν το παρών (ΦΩΤΟ)

Στην έκθεση “Horeca 2022” συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συνολικά 51 χιλιάδες επισκέπτες έδωσαν το παρών (ΦΩΤΟ)

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση HORECA 2022 που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα από 11 έως 14 Φεβρουαρίου 2022.

Η HORECA 2022, μετά από τέσσερις επιτυχημένες ημέρες (11-14/2), σε ασφαλείς covid free συνθήκες, αποτέλεσε και πάλι κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες επισκέπτες, με τις κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2023. Εκατοντάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας γέμισαν τους χώρους του METROPOLITAN EXPO, ενώ προβλήθηκαν και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας. Συνολικά 51.000 επισκέπτες έδωσαν το «παρών» στη 16η HORECA, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση και κέντρο των επενδυτικών επιλογών.

Με τη συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στοχεύει στην αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας προβολής τόσο των επιχειρήσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και αυτών στον κλάδο της εστίασης.

«Στην έκθεση HORECA 2022 φιλοξενήθηκαν τα παραδοσιακά και μοναδικής ποιότητας στερεοελλαδίτικα προϊόντα που μαζί με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν μια ξεχωριστή γαστρονομική και τουριστική εμπειρία. Πληθώρα τοπικών προϊόντων από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες εντυπωσίασαν τους επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποσπώντας θετικές κριτικές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για την προβολή του τόπου μας μέσα από εκθεσιακά γεγονότα υψηλής απήχησης στην επιχειρηματική κοινότητα», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε: «Τόσο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, όσο και εμείς ως Αντιπεριφέρεια Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας γνωρίζουμε καλά ότι η περιφερειακή ανάπτυξη διέρχεται αναμφίβολα από την επιχειρηματική ανάπτυξη, δηλαδή την τάση των εταιρειών να μεγαλώνουν, να αυξάνουν το τζίρο τους και να δημιουργούν σταθερές θέσεις εργασίας. Μια τέτοια δυναμική προοπτική προϋποθέτει τη δικτύωση και τις συνέργειες, που με τη σειρά τους αναπτύσσονται μέσα στο φυσικό περιβάλλον μεγάλων εκθεσιακών γεγονότων. Για αυτό συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς να ενδυναμώνουμε την υγιή επιχειρηματικότητα στηρίζοντας την προσπάθεια κάθε Στερεοελλαδίτη επιχειρηματία να διευρύνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα μπαίνοντας σε νέες αγορές και να ενδυναμώσει τη ζήτηση των ξεχωριστών σε ποιότητα προϊόντων που τόσο επάξια μας προσφέρει».

Διαβάστε ακόμα

Επικαιρότητα