30 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Στην αντεπίθεση η ΕΟΚ για το λάθος στην κλήρωση του Κυπέλλου – «O λεκτικός οχετός ξεπέρασε κάθε όριο»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αντέδρασε εκδίδοντας ανακοίνωση, στην κριτική που δέχθηκε για το λάθος στη χθεσινή (19/8) κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών.

Ανακοίνωση που μιλάει για «επικοινωνιακή ξετσιπωσιά» και «λεκτικό οχετό» εξέδωσε η ΕΟΚ, μετά την κριτική που δέχθηκε για το λάθος που έγινε κατά τη χθεσινή (19/8) κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών και οδήγησε στην επανάληψή της.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως και με σαφήνεια την υποχρέωση ορισμένων αφενός, να απαξιώσουν το ρόλο και τις ενέργειες της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ και αφετέρου, να μηδενίσουν το έργο παραγόντων. Εμπίπτει στο σχέδιο εξόντωσης, που επιχειρείται μήνες νωρίτερα.
Αυτό που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ότι ένα λάθος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων ήταν δυνατό να προκαλέσει μια τέτοια επικοινωνιακή ξετσιπωσιά. Ο πανικός και ο λεκτικός οχετός ξεπέρασε κάθε όριο και πλέον, έχει θύματα και υπαλλήλους της ΕΟΚ. Ένας πανικός που δεν κρύβεται τόσο από ιδιοκτήτες ΚΑΕ με μηδαμινή προσφορά στο σύνολο του Ελληνικού Μπάσκετ όσο και μέρους του μιντιακού συστήματος. Αιδώς Αργείοι

To άρθρο Στην αντεπίθεση η ΕΟΚ για το λάθος στην κλήρωση του Κυπέλλου – «O λεκτικός οχετός ξεπέρασε κάθε όριο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ