25 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στην Κω ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης – “Ισχυρά κίνητρα για να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας”

Στη Κω βρίσκεται από το απόγευμα, προερχόμενος από Νίσυρο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Θέματα υγείας, ακτοπλοϊκή σύνδεση και ακρίβεια ήταν τα προβλήματα που έθεσαν στον Στέφανο Κασσελάκη κάτοικοι του νησιού με τον ίδιο να απαντά ότι “το σχέδιο τους είναι να αγκομαχάς σήμερα για να πάρεις ένα food pass το 2027 προεκλογικά“, ενώ επανέλαβε πως απαιτούνται ισχυρά κίνητρα για να αναδειχτούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας.

Στη Κω, όπου τον υποδέχθηκαν κάτοικοι και στελέχη του κόμματος, ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελο Αποστολάκη, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου με την υποστελέχωση των κλινικών να μονοπωλεί τη συζήτηση.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στις θέσεις του κόμματος και στην ανάγκη θέσπισης οικονομικών κινήτρων για προσλήψεις υγειονομικών, όπως τις παρουσίασε και κατά την επίσκεψη του, τον Ιούνιο του 2024.

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζητά με κατοίκους και επιχειρηματίες στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κω, ενώ αύριο Πέμπτη θα επισκεφθεί Κάλυμνο και στη συνέχεια Λέρο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ