9 Αυγούστου 2022

Στην Ψηλή Κορφή του Βελουχιού ανέβηκαν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο Καρπενήσι. Οι παίκτες του Gianluca Festa συμμετέχουν σε καθημερινές διπλές προπονήσεις, που περιλαμβάνουν βελτίωση φυσικής κατάστασης, αντοχής και δύναμης, ενώ έμφαση δίνεται και στο τακτικό κομμάτι. Παρά την άνοδο της θερμοκρασίας, οι συνθήκες προπόνησης στο Αθλητικό Κέντρο χαρακτηρίζονται πολύ καλές.

Εξάλλου, το Σάββατο (23/7) οι Φθιωτοί οργάνωσαν ανάβαση στο ψηλότερο σημείο της ευρυτανικής γης, την Ψηλή Κορφή του Βελουχιού (2.315μ). «Διαφορετική ήταν η έβδομη μέρα παραμονής της ομάδας μας στο Καρπενήσι. Το τεχνικό επιτελείο επεφύλαξε στους παίκτες μια ευχάριστη έκπληξη: ανάβαση στην κορυφή του Τυμφρηστού στα 2.315 μέτρα υψόμετρο με τους ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν τη θέα και να περνούν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μετά από μια κουραστική και γεμάτη εβδομάδα», αναφέρει ο σύλλογος.

Ο ΠΑΣ Λαμία θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι τις 29 Ιουλίου. Η γειτονική ομάδα εξασφάλισε πέρυσι την παραμονή της στη Super League 1 μέσω αγώνων μπαράζ με τη Βέροια.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ