24 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων – Στ. Αγγελούδης: «Παρίσι, καλή επιτυχία!»

Την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι υποδέχεται η Θεσσαλονίκη, με μια σειρά εκδηλώσεων.  Δυστυχώς ο καιρός δε βοήθησε και γι’ αυτό ακυρώθηκαν αρκετές παράλληλες δράσεις.

Η τελετή υποδοχής έγινε στη νέα Παραλία και συγκεκριμένα στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου. Η Ολυμπιονίκης, Τασούλα Κελεσίδου μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, άναψαν τον βωμό.

«Η Ολυμπιακή Φλόγα σήμερα έφτασε στην πιο όμορφη πόλη της χώρας μας και έφτασε γεμάτη από Ολυμπιακές αξίες σε έναν κόσμο, που τις αναζητά με τον πιο απαιτητικό τρόπο γιατί οι Ολυμπιακές αξίες είτε αφορούν την παγκόσμια ειρήνη είτε αφορούν την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συμπερίληψη, είτε αφορούν την αριστεία είτε το ευ αγωνίζεσθαι δυστυχώς είναι ακόμη το ζητούμενο διακύβευμα για την παγκόσμια κοινότητα. Την υποδεχόμαστε με συγκίνηση προσωπικά και ως μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας εκτός από δήμαρχος Θεσσαλονίκης με μεγάλη χαρά. Ευχαριστούμε όλους αυτούς, που εργάζονται για τη μεταλαμπάδευση αυτών των αξιών και στέλνουμε ένα μήνυμα και από τη Θεσσαλονίκη ότι το Ολυμπιακό ιδεώδες είναι εδώ και πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να το κάνουμε πράξη. Παρίσι, καλή επιτυχία!», δήλωσε ο Στέλιος Αγγελούδης.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανυκτερεύσει στον χώρο των Ομπρελών Ζογγολόπουλου και το πρωί θα αναχωρήσει με τερματισμό στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος. Σημειώνεται ότι η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανύσει συνολικά 5.202 χιλιόμετρα στα χέρια 600 Λαμπαδηδρόμων.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δραγώγιας

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ