16 Ιουνίου 2021

Στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, στο Service Park του Ράλι Ακρόπολις, βρέθηκε σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης

Την πόλη της Λαμίας επισκέφθηκε μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής (9/5) ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες που πραγματοποιούνται πυρετωδώς στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί το service park του Ράλλυ Ακρόπολις.

“Στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, εκεί όπου θα λειτουργήσει η «καρδιά» του Ράλι Ακρόπολις, το Service Park, με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου, τους βουλευτές Γιώργο Κοτρωνιά, Θέμη Χειμάρα, τον καλό φίλο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό και τον επίσης καλό φίλο Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο“, ανέφερε ο Λ. Αυγενάκης και συνέχισε για την επίσκεψη στη Λαμία:

“Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς είναι στενότατη, οι εργασίες συνεχίζονται με ικανοποιητικότατο ρυθμό και όλα δείχνουν ότι θα παρουσιάσουμε ένα εξαιρετικό «στρατηγείο» για το Ράλλυ μας, το οποίο επιστρέφει 9-12 Σεπτεμβρίου στο WRC έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια!

Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι εθνική υπόθεση, θα αποτελέσει την καρδιά της εκ νέου ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας και όλοι οι εμπλεκόμενοι εργάζονται πυρετωδώς για να λειτουργήσουν τα πάντα στην εντέλεια.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα διοργανώσουμε το καλύτερο Ράλι Ακρόπολις όλων των εποχών. Να διαφημιστεί ξανά η Ελλάδα μέσα από τη διοργάνωση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, να έχουμε πολλαπλά οφέλη -τουριστικά και οικονομικά – και φυσικά να διατηρήσουμε τον εθνικό μας αγώνα στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και τα επόμενα πολλά χρόνια.

Όλη αυτή η προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου σε ολη τη χώρα αλλά κυρίως από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο και ευχαριστούμε”.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά