20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στους -10,4°C έπεσε η θερμοκρασία σήμερα το πρωί στην Ευρυτανία. Έως και -18°C στη βόρεια Ελλάδα – Οι ελάχιστες πανελλαδικά

Ισχυρός παγετός το πρωί της Τρίτης 23/1

Εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησαν ένα ακόμα πρωινό σε πολλές περιοχές ανά την επικράτεια, την Τρίτη 23/01, ως αποτέλεσμα του χιονοσκεπούς εδάφους, του ανέφελου ουρανού και των πολύ ασθενών ανέμων.

Πιο συγκεκριμένα στη Φλώρινα, ο αυτόματος μετεωρολογικός σταθμός του δικτύου του meteo.gr/Ε.Α.Α στις 07:30 τοπική ώρα, κατέγραψε θερμοκρασία  -18,2°C, ενώ πολλές περιοχές κατέγραψαν ελάχιστες θερμοκρασίες κάτω από τους -10°C.

Στην Ευρυτανία η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Βελούχι και ήταν -10,4°C, ενώ στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη το θερμόμετρο του Ε.Α.Α. έδειξε -7,4°C. Στο Καρπενήσι ο υδράργυρος έπεσε στους -4,9°C και στη Μυρίκη στους -4,4°C.

Και τα επόμενα 24ωρα θα διατηρηθεί η καλοκαιρία στην Ευρυτανία, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και απουσία φαινομένων, ενώ σταδιακά η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο· η παγωνιά, ωστόσο, θα συνεχιστεί, ιδίως κατά τις πρωινές ώρες.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ