5 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Στο Καρπενήσι η κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ. Συναντήσεις για τη χαρτογράφηση αναγκών σε θέματα εξαρτήσεων από ναρκωτικά, αλκοόλ & τζόγο

Μια σειρά δράσεων σε διάφορες πόλεις της Στερεάς, μεταξύ αυτών και το Καρπενήσι, πραγματοποίησε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πιο ειδικά, η κινητή μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επισκέφθηκε την ευρυτανική πρωτεύουσα, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τις κοινωνικές λειτουργούς του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καρπενησίου και του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας, κ.κ. Αλεξάνδρα Βαστάκη, Παναγιώτα Ράπτη και Μαρία Τραστέλη. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της περιοχής αναφορικά με τις εξαρτήσεις και η διαδικασία παραπομπών για θεραπεία στο ΚΕΘΕΑ.

Οι Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 στη Λαμία και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 22310 45456 και 22310 67885.

«Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής», τονίζεται.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ