29 Μαρτίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Στο Ντουμπάι η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, συμμετείχε στην 27η διεθνή έκθεση Gulfood Food & Hospitality Show

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην διεθνή έκθεση 27η Gulfood Food & Hospitality Show, που διεξήχθη από τις 20 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2023 στον Εκθεσιακό χώρο World Trade Center, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η έκθεση Gulfood αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις F&B της Μέσης Ανατολής, συγκεντρώνοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον αγοραστών, καθώς το Ντουμπάι αποτελεί πύλη σε αγορές μεγαλύτερες του 1 δις καταναλωτών -σε Μέση Ανατολή, Ν. Ασία, βόρεια και ανατολική Αφρική.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece, οργάνωσαν με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) την επιχειρηματική αποστολή 6 εταιρειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προσφέροντας έτσι στους διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ποιοτικά προβαλλόμενα στερεοελλαδίτικα προϊόντα.

«Στην έκθεση Gulfood 2023 οι επιχειρηματίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αξιοποίησαν κάθε ευκαιρία προβολής και προώθησης των προϊόντων τους, ενώ παράλληλα είχαν πολυάριθμες εμπορικές επαφές που οδήγησαν στην σύναψη νέων συμφωνιών και στην επικαιροποίηση και ανανέωση παλαιών συμβολαίων», διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση.

Στην αποστολή στα ΗΑΕ συμμετείχε και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος, κα Κατερίνα Καλαντζή.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ