Στο Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου εκφράζει παράπονο για την υποψηφιότητα της

Στο Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου εκφράζει παράπονο για την υποψηφιότητα της

“Δεν θέλω να φύγω από δω και πέρα με μια θλίψη” παραδέχθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor!

Aυτή την εβδομάδα στο Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς στο συμβούλιο του νησιού απέσπασε 7 αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες της.

Αμέσως μετά από την συγκεκριμένη ψηφοφορία, μάλιστα, το βράδυ για την νεαρή τραγουδίστρια και παίκτρια των Μπλε δεν έμοιαζε καθόλου εύκολο.

Ειδικότερα, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι έχω κάνει λάθος; Και προσφέρω και αυτό και αγωνιστικά είναι όλα κομπλέ… Δηλαδή επειδή δεν κάθομαι να κάνω παρέες; Που το αποδέχομαι, ρε παιδί μου, οκ. Δεν κόλλησα με τα παιδιά να κάνω παρέες. Ενώ παρέα θα κάνουμε. Δεν θα γίνω κολλητάρι. Αλλά στη συμβίωση είμαι πάρα πολύ κοινωνική».

«Δεν θέλω να φύγω από δω και πέρα με μια θλίψη. Θέλω τη μέρα που θα φύγω να έχω παίξει και να έχω φύγει με το μεγαλύτερο μου χαμόγελο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Είμαι υποψήφια, δεν θέλω να φύγω αύριο και να είμαι έτσι. Αλλά σκέψου και μένα, Δημήτρη μου. Αν έπαιρνες επτά ψήφους και έπρεπε να έρθεις να κοιμηθείς στην καλύβα δεν θα ένιωθες. Και να ένιωθες ότι δεν είσαι αποδεκτή».

To άρθρο Στο Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου εκφράζει παράπονο για την υποψηφιότητα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά