28 Σεπτεμβρίου 2021

Συγκλονιστικός Χασάν: «Γράφω με δάκρυα στα μάτια, ο κορονοϊός ήταν ότι πιο δύσκολο στη ζωή μου»

Συγκλονιστικός Χασάν: «Γράφω με δάκρυα στα μάτια, ο κορονοϊός ήταν ότι πιο δύσκολο στη ζωή μου»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, χαρακτηρίζοντας αυτή την περίοδο ως την πιο δύσκολη της ζωής του.

Ο Χασάν επέστρεψε στου Ρέντη και τις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός υποσχέθηκε να γυρίσει πιο δυνατός στην αγωνιστική δράση, ενώ εξομολογήθηκε παράλληλα πως ο κορονοϊός του προκάλεσε φοβερές επιπλοκές στην υγεία του αφού δεν μπορούσε να γυμναστεί, να προπονηθεί και να κάνει ότι αγαπά περισσότερο.

«Δυστυχώς ο κορονοϊός είχε κάποιες επιπλοκές για την υγεία μου και δεν μπορούσα να προπονηθώ ή να γυμναστώ όλο αυτό το διάστημα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή μου, που δεν μπορούσα να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο, αλλά πάντα πιστεύω πως όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια δεν έρχονται στο δρόμο σου για να σε καταστρέψουν. Έρχονται για να σου δώσουν ώθηση, να σε βελτιώσουν και να σε κάνουν πιο δυνατό. Κάθε φορά βάζω πρόκληση στον εαυτό μου να επιστρέψω πιο δυνατός. Σας γράφω αυτά τα λόγια με δάκρυα στα μάτια και είμαι ευγνώμων που επέστρεψα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Χασάν συνοδεύοντάς την από ένα video από την προπόνηση και τις εξετάσεις του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9)

To άρθρο Συγκλονιστικός Χασάν: «Γράφω με δάκρυα στα μάτια, ο κορονοϊός ήταν ότι πιο δύσκολο στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ