Συζήτησαν για… χιονο-βόλεϊ στο Καρπενήσι

Το ενδεχόμενο το Καρπενήσι να διεκδικήσει τη διοργάνωση πανελλήνιων αγώνων Snow Volley (χιονο-βόλεϊ) έπεσε πρόσφατα στο τραπέζι των συζητήσεων. Το άθλημα πρωτοσυστήθηκε στην Ελλάδα το 2018, όταν και διοργανώθηκε στο Χ.Κ. Καλαβρύτων το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.

Συνάντηση στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) με τον υπεύθυνο ανάπτυξης του αθλήματος Beach Volleyball, κ. Αλέκο Παρασκευόπουλο, είχε ο προπονητής πετοσφαίρισης και υπεύθυνος για την ανάπτυξη του αθλήματος στη Στερεά Ελλάδα, κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τέθηκε η πρόταση – υποψηφιότητα για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης το 2022 στον δήμο Καρπενησίου (Χ.Κ. Βελουχίου).

«Η πρωτοβουλία πάρθηκε σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο Καρπενησίου, κ. Γιάννη Σβερώνη και τον υπεύθυνο αθλητισμού της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας κ. Δημήτρη Κολλημένο, ενώ θετικός ήταν και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Πατσιαούρας», σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση. Εκ μέρους του δήμου, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση, σημειώνεται, ωστόσο, πως οι συζητήσεις βρίσκονται, προς το παρόν, σε αρχικό στάδιο.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά