25 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Συλλήψεις έξι ατόμων ως μέλη συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών – Στο νοσοκομείο ανήλικη που της είχαν προμηθεύσει ναρκωτικά

Συνελήφθησαν 6 άτομα, μεταξύ των οποίων 2 ανήλικοι, ως μέλη συμμορίας που διακινούσαν ναρκωτικά, το πρωί της Τρίτης (14-11-2023 ) από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από προμήθεια ναρκωτικών σε βάρος ανήλικης. 

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία «όπως διαπιστώθηκε τα μέλη της συμμορίας είχαν προμηθεύσει, νωρίτερα, σε ανήλικη, ποσότητα κάνναβης και ηρωίνης, η οποία μετά τη χρήση αυτών μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όπως προέκυψε από την έρευνα τα μέλη της συμμορίας διακινούσαν, κυρίως ηρωίνη και κάνναβη, και χρησιμοποιούσαν χώρους εγκαταλειμμένου κτηρίου για την αποθήκευση- απόκρυψη των ουσιών στην περιοχή της Γλυφάδας. 

Σε βάρος του ιδιοκτήτη των αποθηκών, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία. 

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους, στα σπίτια τους σε Καισαριανή και Δάφνη καθώς και στους ανωτέρω αναφερόμενους χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: 

· -3,56- γραμμ. ηρωίνης, 

· -5,76- γραμμ. κάνναβης, 

· -229- γραμμ. ουσίας άγνωστης σύστασης σε πλαστικό μπουκάλι, 

· -2- μεταλλικοί τρίφτες, 

· συσκευή καπνίσματος, 

· θραύστης υαλοπινάκων, 

· μαχαίρι μήκους 17 εκ. και 

· -4- κινητά τηλέφωνα 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.  

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ