23 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Συνάντηση Γεωργιάδη με εκπροσώπους των μεγαλύτερων επενδυτικών Ταμείων των ΗΑΕ

Με εκπροσώπους των πέντε μεγαλύτερων επενδυτικών Ταμείων των ΗΑΕ συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «πολλά καλά νέα θα ανακοινωθούν σύντομα».

Συγκεκριμένα όπως έγραψε ο υπουργός: «Χθες με το Νίκο Παπαθανάση και το Γιάννη Τσακίρη και όλη την ομάδα μας, είδαμε τα 5 μεγαλύτερα επενδυτικά Funds των ΗΑΕ. Το κλίμα εξαιρετικό πολλά καλά νέα θα ανακοινωθούν σύντομα».

Χθες με @npapathanasis και @yannistsakiris1 και όλη την ομάδα μας είδαμε τα 5 μεγαλύτερα επενδυτικά Funds των ΗΑΕ. Το κλίμα εξαιρετικό πολλά καλά νέα θα ανακοινωθούν σύντομα pic.twitter.com/58GWiHQ9p0

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 30, 2022

Ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης σε δική του ανάρτηση αναφέρει: «Με την ελληνική επιχειρηματική αποστολή, που απαρτίζεται από εκπροσώπους 19 ισχυρών ελληνικών επιχειρήσεων, επισκεφθήκαμε τη Masdar City στο ‘Αμπου Ντάμπι, μια πρότυπη ενεργειακά πόλη με μηδενικό αποτύπωμα.

Προωθούμε την συνεργασία των ελληνικών επιχειρήσεων με επιχειρήσεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κι ενισχύουμε τη φιλοεπενδυτική εικόνα της Ελλάδας».

Με 19 ισχυρές ελληνικές επιχειρήσεις στη #MasdarCity #UAE , πρότυπη ενεργειακά πόλη με μηδενικό αποτύπωμα. Προωθούμε την συνεργασία των ελληνικών επιχειρήσεων με επιχειρήσεις των #ΗΑΕ και ενισχύουμε την φιλοεπενδυτική εικόνα της Ελλάδας.@AdonisGeorgiadi @O_Kavalakis @MinDevGR pic.twitter.com/MVmDKBbLVA

— Νίκος Παπαθανάσης (@npapathanasis) March 29, 2022

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ