30 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Συνάντηση του Ν. Δένδια με τον Ολλανδό ομόλογό του τη Δευτέρα 4/3

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα υποδεχθεί στην Αθήνα αύριο, Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, τον Υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας, Wopke Hoekstra, όπου θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και διευρυμένες συνομιλίες.
Στη συνέχεια θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στον Τύπο, περίπου στις 12:05 το μεσημέρι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο Υπουργών Εξωτερικών αναμένεται να εστιάσουν στην κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Κυπριακό, στη Μέση Ανατολή, καθώς και στα Δυτικά Βαλκάνια.

Επιπλέον, οι συνομιλίες θα καλύψουν και τις ραγδαία αναπτυσσόμενες διμερείς σχέσεις σε ευρύ φάσμα τομέων, καθώς και τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ, στον ΟΗΕ και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς.

Η επίσκεψη του Ολλανδού Υπουργού Εξωτερικών εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ έπεται της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ολλανδία, το 2019, και της επίσκεψης του Ολλανδού ομολόγου του, Mark Rutte, στην Ελλάδα, το 2021.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ