25 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Συνεχίζουμε όλοι μαζί, χωρίς εμπάθειες, με συνεργασία και αλληλεγγύη”. Η πρώτη δήλωση Καρδαμπίκη για τη νίκη στα Άγραφα

Μήνυμα ενότητας από τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο των Αγράφων

Με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων στον Δήμο Αγράφων (51/51), ο Αλέξης Καρδαμπίκης αναδεικνύεται δήμαρχος για την επόμενη 5ετία, ανανεώνοντας τη θητεία του. Ο επικεφαλής της «Δύναμης Ανάπτυξης των Αγράφων», συγκέντρωσε ποσοστό 58,63%, ήτοι 3.754 ψήφους, έναντι του έτερου υποψηφίου δημάρχου, Θεόδωρου Μπαμπαλή, που έφθασε στο 41,37% (2.649 ψήφοι). Ο συνδυασμός Καρδαμπίκη καταλαμβάνει 11 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων, έναντι 8 του συνδυασμού Μπαμπαλή.

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Στην πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη στα Άγραφα, ο Αλέξης Καρδαμπίκης εστιάζει στην ανάγκη σύμπνοιας και συνεργασίας για την επόμενη ημέρα «…για τα Άγραφα που θέλουμε να πάμε ψηλά».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που με τιμήσατε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας για ακόμη μία φορά. Δώσαμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα με βάση τις αρχές και τις αξίες μας, ασυμβίβαστα και ακηδεμόνευτα, για τον οποίο είμαι προσωπικά πολύ περήφανος», αναφέρει ο δήμαρχος Αγράφων.

«Η θερμή στήριξή σας και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και στην ομάδα μου», συνεχίζει ο κ. Καρδαμπίκης, «αποτελούν για εμένα την ισχυρότερη κινητήρια δύναμη προκειμένου όλοι μαζί να παλέψουμε, με όλες τις δυνάμεις μας, με διάθεση προσφοράς, ανιδιοτέλεια και αγάπη για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας».

Και καταλήγει: «Συνεχίζουμε πλέον όλοι μαζί, με υπομονή, ηρεμία, και αγάπη μεταξύ μας. Χωρίς εμπάθειες, με συνεργασία και αλληλεγγύη.

Ολοι ενωμένοι, σαν μια γροθιά, να παλέψουμε για…

τα Άγραφα που ονειρευόμαστε…

για τα Άγραφα του μέλλοντος…

για τα Άγραφα των παιδιών μας…

για τα Άγραφα που θέλουμε να πάμε ψηλά…».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ