7 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Συρία: Σκότωσε τα πεθερικά του και τραυμάτισε και τους δύο κουνιάδους του με χειροβομβίδα μέσα στο σπίτι τους

Γιατρός και η σύζυγος του δολοφονήθηκαν,  στο Κυβερνείο της Χάμα στο κέντρο της χώρας, αφού ο γαμπρός τους  τους πυροβόλησε και έριξε εναντίον τους χειροβομβίδα.

Το συριακό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι:

 «Στις 15:30 στις 30 Σεπτεμβρίου 2023, λήφθηκε ειδοποίηση από την αστυνομία της περιοχής Al-Ghab στη Hama από το Εθνικό Νοσοκομείο Al-Suqaylabiyah ότι ο γιατρός Issam Hosha και η σύζυγός Raja Al-Ahmad του πέθαναν και ότι και τα δύο του παιδιά (Ρίμα) και ο (Zain) είχαν τραυματιστεί» .  Ο γαμπρός τους και δράστης του εγκλήματος ονομάζεται (Ahmed. A) τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσματα διάσπαρτα σε όλο το σώμα».

Σύμφωνα με το υπουργείο περιπολίες από την αστυνομία της περιοχής Al-Ghab και το Κέντρο Εγκληματικής Ασφάλειας κατευθύνθηκαν στο σημείο και η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της κόρης του γιατρού, άνοιξε πυρ, πέταξε μια χειροβομβίδα, στο σπίτι του γιατρού Ισάμ, που βρίσκεται στο χωριό Χοράτ Αμμορίν στην περιοχή Ταλ. Αποτέλεσμα ήταν να οδηγήσει στο θάνατο το ζεύγος και στον τραυματισμό τα δύο παιδιά του αλλά και του εαυτού του εξ αιτίας οικογενειακών διαφορών.

Η ανακοίνωση κατέληξε λέγοντας: «Το στρατιωτικό τουφέκι και τρεις χειροβομβίδες κατασχέθηκαν από τον τόπο του συμβάντος και οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη».

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ