24 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Προς αποχώρηση η τάση 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου – Προβληματισμός για τον τρόπο και το χρόνο

Η αποχώρηση απο τον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει προειλημμένη απόφαση για στελέχη της ομάδας “6+6” της Έφης Αχτσιόγλου, μετά την πολύωρη πανελλαδική συνδιάσκεψη. Ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει συζήτηση για τη διαδικασία και το χρόνο που αφορούν στην έξοδο.

«Πόσοι, ποιοι και πότε» είναι τα ερωτήματα που δημιουργούνται για τις αποχωρήσεις στελεχών, μελών και κυρίως των βουλευτών της ομάδας 6 +6.

Υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις ότι δεν αποκλείεται να είναι τμηματικές και σταδιακές οι αποχωρήσεις, ενώ δεν θεωρείται απίθανο να αρχίσουν άμεσα, με μέλη της ομάδας και στελέχη και να κορυφωθούν με αποχωρήσεις βουλευτών.

Είναι επτά οι βουλευτές της ομάδας 6+6 της Έφης Αχτιόγλου. Εκτιμάται πάντως ότι πιθανώς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει όλοι εξ αυτών για την αποχώρησή τους, όπως και κάποια άλλα στελέχη και μέλη της ομάδας.

Στη συνεδρίαση πάντως, η μεγάλη πλειοψηφία από τους συμμετέχοντες έδειξαν αποχώρηση, εκτιμώντας ότι τα περιθώρια συνύπαρξης έχουν στενέψει ασφυκτικά υπό την ηγεσία Κασσελάκη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις της Κουμουνδούρου και οι αναφορές που θα κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος Στέφανος Κασελάκης, ο οποίος στις 13:00 μιλά στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο -105,5».

Προβληματισμός Αχτσιόγλου και Χαρίτση – Υπέρ της άμεσης αποχώρησης ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σχέση με τη χθεσινή συνδιάσκεψη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τάχθηκε υπέρ της άμεσης αποχώρησης. Η Εφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης φέρονται να εκφράζουν κάποιους προβληματισμούς για την άμεση αποχώρηση, εκτιμώντας ότι πρέπει να προηγηθούν συζητήσεις και προετοιμασίες και να είναι σταθερά τα βήματα που θα γίνουν και όχι εν θερμώ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος διευκρίνισε με ανάρτησή του ότι η αναφορά σε «βούρκο» που είχε κάνει στην εισήγησή του και για την οποία υπήρξαν αντιδράσεις, μεταξύ άλλων και από την κυρία Ακρίτα και από την κυρία Αυλωνίτου, αφορούσε επιθέσεις που δέχονται τα στελέχη της ομάδας 6+6 της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου και τόνισε τα στελέχη της ομάδας 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου και τόνισε ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής με την ηγετική ομάδα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ