28 Νοεμβρίου 2021

Σχολικές τσάντες με αγάπη σε πυρόπληκτους μαθητές

Λίγες μόλις μέρες μετά την παραλαβή τους από τον δήμαρχο Πύργου, Τάκη Αντωνακόπουλο, οι σχολικές τσάντες που συγκεντρώθηκαν από μαθητές του εξωτερικού παραδόθηκαν χθες το πρωί στους μαθητές του δημοτικού σχολείου της πυρόπληκτης Βαρβάσαινας.

Ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού, Γιάννης Πλεμμένος, με την δικηγόρο, Μαριάννα Σταθοπούλου, στην οποία ανήκει όλη αυτή η δράση αγάπης και ευαισθησίας, παρέδωσαν τις σχολικές τσάντες στο σχολείο.

Εκεί τους υποδέχτηκαν ο διευθυντής του σχολείου, Ευάγγελος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος και ο πρόεδρος της T.K. Βαρβάσαινας, Θανάσης Τσόπελας, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν θερμά γι’ αυτή τους την κίνηση.

Όπως είχε δηλώσει και ο δήμαρχος Πύργου κατά την παραλαβή των σχολικών τσαντών από την κα Σταθοπούλου: «Οι κοινωνικές δυσκολίες δεν μπορούν να ξεπεραστούν αν δεν απλώσουμε το χέρι ο ένας στον άλλον. Η κα Σταθοπούλου κάνει έμπρακτα και αθόρυβα αυτή την ανάγκη των καιρών και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Ήταν συγκινητική η πρωτοβουλία της και έτσι δικαιώνουμε και την οντότητα της κοινωνίας των πολιτών».

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ