Σύλληψη ναρκωτικών και ποινική δικογραφία

Ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Αρχή Ιστιαίας και Λιβαδείας τα παρακάτω παραστατικά για σύλληψη ναρκωτικών και ποινική δικογραφία για κλοπή.

Ακόμη μία σύλληψη για ναρκωτικά από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας

Κατασχέθηκε ηρωίνη  

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (23-03-2021) το βράδυ σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους (3,7) γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Εξιχνιάσθηκαν (3) κλοπές – φθορές μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ, στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες (5) αλλοδαποί

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) κλοπές – φθορές μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Ιούνιο του 2020, στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.

Για τις ανωτέρω κλοπές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες πέντε (5) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 26-06-2020, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδιασμού και επιχειρησιακών δράσεων, με στόχο την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών μετασχηματιστών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Γ΄Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο, μετά από καταδίωξη, εγκαταλείφθηκε από τους επιβαίνοντες σε αυτό, στην περιοχή της Τανάγρας και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Εντός του οχήματος, αλλά και πλησίον του σημείου εντοπισμού του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (9) πηνία μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ, εργαλεία, είδη ένδυσης και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των δραστών.  

Α/A΄ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διεύθυνση: Λ. ΑΘΗΝΩΝ 188 – Τ.Κ.:351 00 – ΛΑΜΙΑ Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2231-0-22425 & 56910, κιν.

6947 800 347

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά