14 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τέμπη / Ταυτοποιήθηκαν οι 55 από τους 57 νεκρούς – Ένας παραμένει άγνωστος, μια γυναίκα αναζητά ακόμα την κόρη της

Ολοκληρώθηκαν στα εργαστήρια της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών οι έλεγχοι όλων των δειγμάτων βιολογικού υλικού που είχαν συγκεντρωθεί από τα ειδικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής, από τον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος έξω από τα Τέμπη, χωρίς να αλλάξει κάτι στον «μαύρο» απολογισμό των 57 νεκρών. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έφτασαν συνολικά, από την πρώτη στιγμή μέχρι και χτες, 107 δείγματα από νεκρούς και ανθρώπινα μέλη.

Έχει γίνει ταυτοποίηση 55 από τους 57 νεκρούς. Όσον αφορά στους δύο εναπομείναντες νεκρούς:

-Ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA

-Μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Επτά τραυματίες παραμένουν σε ΜΕΘ: πρόκειται για 4 άτομα που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και έναν 20χρονο, τον μοναδικό επιζώντα από το πρώτο βαγόνι, ο οποίος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή. Ένα περιστατικό με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ένα με εγκαύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ