13 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τα Άγια Θεοφάνια σε Λουτράκι και Κόρινθο

Στις τελετές του αγιασμού των υδάτων στο Λουτράκι και στην Κόρινθο παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, παρέστη πρώτα, στην θεία λειτουργία, στο Λουτράκι και στη συνέχεια, στο λιμάνι της πόλης, όπου έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Αργότερα, ο Παναγιώτης Νίκας, βρέθηκε στην τελετή του αγιασμού των υδάτων, στο λιμάνι της Κορίνθου, από τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο.

Στις πιο πάνω εκδηλώσεις, παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας, οι αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα και Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρης Βυτινιώτης, οι δήμαρχοι Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Οικονόμου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, φορέων, συλλόγων κ.α.

Kαι στις δύο πόλεις της Κορινθίας, τις θρησκευτικές τελετές, παρακολούθησε πλήθος κόσμου απ’ την περιοχή, αλλά και από άλλες περιοχές.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ