25 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τα επαγγέλματα του 2030. Την Κυριακή (5/11) στο Καρπενήσι, η εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού από τη “λέξη”

Θα περιλαμβάνει μια σειρά από θεματικές ενότητες. Δωρεάν η είσοδος.

Το φιλολογικό φροντιστήριο “λέξη.”, σε συνεργασία με την Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους μαθητές και τους γονείς σε σχέση με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «Επαγγέλματα του 2030», με στόχο την αναλυτική πληροφόρηση για όλα τα τμήματα των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας και την παροχή συμβουλών για τη σωστή πλοήγηση των μαθητών στο πολύπλοκο σύστημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 (ώρες 17:00-20:00), στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς της Β/βάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: Συμπεριφορές ανθρώπων που πετυχαίνουν, Στοχοθεσία – Διαχείριση χρόνου, Πώς θα πάρω τη σωστή απόφαση, Αναλυτική παρουσίαση τμημάτων, Εναλλακτικές καριέρες, Νέα δεδομένα στην εκπαίδευση, Παγίδες στο μηχανογραφικό, Πώς μπορώ να βελτιωθώ μέσα στο Πανεπιστήμιο, Soft Skills και αγορά εργασίας, Επαγγέλματα του 2030.

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Θοδωρής Θεοτόκης, Σύμβουλος Σπουδών και μέλος της επιστημονικής και συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», που εκδίδεται κάθε χρόνο. Επίσης, πραγματοποιεί σειρά ομιλιών σε μαθητές και γονείς κάθε χρόνο, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την επιλογή σπουδών και την αγορά εργασίας.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι τα ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ