30 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τα 12 μποφόρ έφτασε ο Νοτιάς στη ΒΑ Λέσβο – Δεν προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα

Τα 12 μποφόρ έφτασαν χθες το απόγευμα στην περιοχή της Μήθυμνας και συγκεκριμένα στο Βαφειός οι Νότιοι άνεμοι, που έπνεαν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας  στη Λέσβο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Κλαδιά δέντρων έσπασαν σε όλο το νησί ενώ στη Μυτιλήνη στο Κιόσκι, κλαδιά έπεσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο και ένα δέντρο έσπασε στο πάρκο του Αγίου Ευδόκιμου στην Επάνω Σκάλα. Στην Αγιάσο οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν κεραμίδια και τούβλα στην περιοχή Καμπούδη και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας. Ωστόσο τα προβλήματα ήταν περιορισμένα και όπου χρειάστηκε παρενέβησαν συνεργεία του δήμου , σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μυτιλήνης Μιχάλης Φραντζέσκος.

Στο Μόλυβο χθες το πρωί φωτιά ξέσπασε σε έναν μετασχηματιστή της ΔΕΗ και εν μέσω θυελλωδών ανέμων η πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά και συνεργείο του ΔΕΔΗΕ αποκατέστησε το πρόβλημα , ενώ το ρέμα διεκόπη για αρκετές ώρες στην περιοχή. Ωστόσο όπως σημείωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Λέσβου Ανδρέας Αξής, παρά τα μικροπροβλήματα με την παράσυρση κλαδιών ή τον μεγάλο κυματισμό που σημειώθηκε στις παραλίες των Βατερών και της Ερεσού δεν αναφέρθηκαν σοβαρά προβλήματα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ