25 Μαρτίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Τελ Αβίβ: Γονείς άφησαν το μωρό τους στο αεροδρόμιο για να μην χάσουν την πτήση (video)

Χωρίς το μωρό τους, προσπάθησαν να επιβιβαστούν στην πτήση τους γονείς στο Τελ Αβίβ, με προορισμό τις Βρυξέλλες, εγκαταλείποντάς το στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, οι γονείς, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, είχαν βελγικά διαβατήρια. Έφτασαν στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ προχθές Τρίτη μαζί το μωρό τους, κι ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στην πτήση της Ryanair με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Στελέχη του αεροδρομίου είπαν πως η οικογένεια έφτασε στον τερματικό σταθμό 1 με καθυστέρηση, καθώς είχε κλείσει το check-in, και οι γονείς είτε δεν μπόρεσαν είτε δεν θέλησαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για το παιδί τους.

Ακολούθως, το ζευγάρι άφησε τον μεταφορέα αποσκευών με τον γιο του δίπλα στο γκισέ, κινούμενο βιαστικά προς την αναμονή για να επιβιβαστούν στην πτήση.

Σχετικό βίντεο από κινητό που εξασφάλισε το New York Post που φέρεται να καταγράφηκε στο αεροδρόμιο, εικάζεται ότι δείχνει μια γυναίκα να κοιτάζει το μωρό στον μεταφορέα και να φωνάζει: «Τον άφησαν εδώ, το ορκίζομαι».

Κατόπιν, το προσωπικό του αεροδρομίου είδε το εγκαταλελειμμένο βρέφος, ακολούθησε το ζευγάρι και τους κάλεσε να επιστρέψουν για τον γιο τους, πριν ειδοποιήσουν την αστυνομία και την ασφάλεια του αεροδρομίου.

Στη συνέχεια, οι γονείς με το μωρό τους οδηγήθηκαν για ανάκριση. Η οικογένεια δεν πρόλαβε την πτήση.

Ο δε διευθυντής της Ryanair στο αεροδρόμιο, δήλωσε στα ΜΜΕ:

«Όλοι οι υπάλληλοί μας ήταν σοκαρισμένοι. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

Πηγή: New York Post

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ