24 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Πανσέληνος της νύχτας εμφανίζεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργείται μια ξαφνική ανάγκη να ανακατεύσεις τις ανάγκες και προτεραιότητες σου καθώς το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το σπίτι και τα προσωπικά σχέδια σου. Θα μπορούσε να υπάρξει ένα γεγονός που απαιτεί την προσοχή σου στην εργασία ή τα καθήκοντά σου. Θέλεις να ελέγξεις  την υπερβολική ευαισθησία σου κι αυτό μπορεί να σε κάνει απόμακρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Ταύρος: Η σημερινή Πανσέληνος είναι πιθανό να συγκεντρώσει δυνατά και πιθανώς μη αναγνωρισμένα συναισθήματα. Μπορεί να είναι μια ταραχώδης εποχή αλλά είναι μια περίοδος ανακάλυψης συναισθημάτων που χτίζονται και στη συνέχεια αγκαλιάζονται. Οι συμπάθειες και η συμπόνια αυξάνονται οπότε άφησε τον εαυτό σου να ονειρευτεί και να φανταστεί. Μην μπλέκεις σε παράλληλες καταστάσεις και μην παίζεις ρώσικη ρουλέτα με τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε αλλά μην επενδύεις.

Δίδυμοι: Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στον τομέα των αξιών και των οικονομικών σου και ένα ζήτημα που σχετίζεται με τα χρήματα, την κοινή χρήση, την υποστήριξη, τις αξίες ή τα υπάρχοντά σου πιθανά να έρθει στην επιφάνεια. Το πλήρες φεγγάρι μπορεί μερικές φορές να αναζωογονήσει τα πράγματα ή να αυξήσει τα συναισθήματα, αλλά μακροπρόθεσμα αυτό έχει ως στόχο να φέρει περισσότερη προβλεπτικότητα σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Τόλμησε να μιλήσεις για ασφάλεια και ανασφάλεια με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη,  το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να εκδηλώνεται.

Καρκίνος: Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου τραβώντας εσένα και τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια και το προσκήνιο. Αντιμετωπίζοντας τα συναισθήματα που θεωρητικά έχεις ξεπεράσει ή θάψει ή έχεις αγνοήσει, ίσως να τα βρεις με τον εαυτό σου και όλο αυτό να λειτουργήσει ενδυναμωτικά. Πάθος και ένταση επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθά να βάλεις σε μια σειρά τα συναισθήματα σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ