5 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Τι ώρα κλείνουν σήμερα μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και μανάβικα

Τι ώρα κλείνουν σήμερα μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και μανάβικα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Τι ώρα κλείνουν σήμερα, Κυριακή 07 Φεβρουαρίου 2021 τα μίνι μάρκετ, τα ψιλικατζίδικα και τα μανάβικα.

Σήμερα, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο, κλειστά θα είναι από τις 17.00 το απόγευμα τα μίνι μάρκετ, τα ψιλικατζίδικα και τα μανάβικα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, καθώς μπαίνει σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00.

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή υπενθύμισε επίσης ότι ανοιχτά θα μπορούν να είναι φαρμακεία, βενζινάδικα και περίπτερα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, διευκρίνησε επίσης ότι τα σούπερ μάρκετ θα μπορούν να πωλούν κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα και άλλα είδη που έχουν σχέση με την παροχή ζέστης. 

Παράλληλα ο κ. Σταμπουλίδης σημείωσε ότι δεν ήταν εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης η αναστολή των λαϊκών αγορών το Σάββατο, προσθέτοντας ότι το θέμα θα επανεξεταστεί τις επόμενες μέρες, μετά και τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν χθες στα σούπερ μάρκετ

Σχετικά μ την αναστάτωση που προκλήθηκε το Σάββατο με την ολιγόωρη απαγόρευση και τελικά λειτουργία του take away, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ανάπτυξης υποστήριξε ότι δεν είχε λογική η απαγόρευση, και πως τέτοιες αποφάσεις «πρέπει να φιλτράρονται περισσότερο».

To άρθρο Τι ώρα κλείνουν σήμερα μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και μανάβικα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy