21 Οκτωβρίου 2021

Τοπικό ποδόσφαιρο / Με έναν αγώνα για το Κύπελλο αρχίζει η νέα αγωνιστική σεζόν στην Ευρυτανία

Ο ΑΠΟΚ «Το Βελούχι» δεν κατόρθωσε να εμφανιστεί έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής σεζόν και έτσι, η σαββατιάτικη (9/10) προγραμματισμένη αναμέτρηση με την Ποταμιά για τον θεσμό του Κυπέλλου, αναβλήθηκε και θα οριστεί νέα ημερομηνία.

Η νέα χρονιά στην ΕΠΣ Ευρυτανίας θα εκκινήσει την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021, από το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου: στις 16:00, η τυπικά γηπεδούχος Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Καρπενήσι 2002» θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Αγ. Ευρυτάνων, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του α’ ομίλου του Κυπέλλου.

Σχεδόν 350 ημέρες μετά την τελευταία φορά που παίχτηκε επίσημα ποδόσφαιρο στην Ευρυτανία, οι σύλλογοι επιστρέφουν στα γήπεδα. Τα μέτρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ανέστειλαν επί μακρόν την αγωνιστική δράση και πλέον άπαντες ευελπιστούν ότι η νέα χρονιά θα κυλήσει χωρίς διακοπές.

Όπως γράφουν τα «Ευρυτανικά Νέα» στην έντυπη έκδοσή τους, το Κύπελλο θα διεξαχθεί με τη μορφή δύο ομίλων: στον α΄ όμιλο περιλαμβάνονται οι ομάδες Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Καρπενήσι 2002», ΑΕΚ Αγ. Ευρυτάνων και Φραγκίστα, ενώ πιο ισχυρός είναι ο β’ όμιλος με Αίολο, Ποταμιά και ΑΠΟΚ «Το Βελούχι». Οι δύο πρώτοι των ομίλων θα αναμετρηθούν σε επόμενη φάση «χιαστί», ώστε να προκύψει το ζευγάρι του τελικού.

Αντίστοιχα, η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 30 και 31/10 και στην πρεμιέρα θα γίνουν οι αναμετρήσεις: Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Καρπενήσι 2002»-Αίολος, ΑΕΚ-Ποταμιά και Φραγκίστα-ΑΠΟΚ.

Κύπελλο ΕΠΣ Ευρυτανίας (φάση των “8”)

1η αγωνιστική α’ Ομίλου

Ακαδημία “Καρπενήσι 2002” – ΑΕΚ

Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου / 10 Οκτωβρίου 2021 (16:00)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

(ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΣ, EVRYTANIASPORT)
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ