26 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τουρκία – Απόστρατος Αντιναύαρχος: Δεν μπορούν να μας πολεμήσουν οι τεμπέληδες Έλληνες που σκέφτονται μόνο λεφτά και διακοπές

Συνεχίζονται οι παραληρηματικές δηλώσεις από την πλευρά της Τουρκίας, μετά την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία. 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του απόστρατου Αντιναυάρχου, Τζιχάτ Γιαϊτζί, να δώσει… ρεσιτάλ προκλητικότητας, στο κανάλι TVNET. «Δεν είναι δυνατόν, κράτη όπως η Ελλάδα, που είναι τεμπέληδες και δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέρα από τα λεφτά και τις διακοπές, να μας πολεμήσουν», είπε χαρακτηριστικά, κληθείς να σχολιάσει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.  

❝BİZİMLE SAVAŞMALARI MÜMKÜN DEĞİL❞

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, Yunanistan ile olası bir savaş ihtimalini @tvnet canlı yayınında değerlendirdi: Yunanistan gibi tembel, paradan ve tatilden başka bir şey düşünmeyen milletlerin bizi anlaması, bizimle savaşması mümkün değildir.

— Yeni Şafak (@yenisafak) October 13, 2021

Αναφερόμενος στην ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία και τη δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως «όλοι οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη σημασία της ελληνογαλλικής συμφωνίας που προβλέπει την ένοπλη συνδρομή από την ισχυρότερη στρατιωτικά δύναμη της ΕΕ, τη μόνη που έχει πυρηνικά στην Ένωση», έκανε λόγο για «διεθνές έγκλημα». «Λένε πως έχουν τη στήριξη της μοναδικής στρατιωτικής δύναμης στην ΕΕ που έχει πυρηνικά. Αυτό είναι ένα διεθνές έγκλημα. Με άλλα λόγια, απειλούν τις άλλες χώρες με τη χρήση πυρηνικής ενέργειας. Αυτό θα πρέπει να καταδικαστεί από τα Ηνωμένα Έθνη και τη διεθνή κοινότητα».

Τέλος, ο απόστρατος Αντιναύαρχος ανέφερε πως «οι δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας μας είναι πολύ ανώτερες της Ελλάδας. Θα πρέπει να σταματήσει η νοοτροπία του «οι Έλληνες πήραν αυτό και εκείνο». Αποθαρρύνουν τον λαό. Η Πολεμική Αεροπορία μας είναι κατά 30% ανώτερη της Ελλάδας. Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού μας είναι 40 ετών, τα νεότερα είναι 20 ετών, αλλά τα εκσυγχρονίζουμε με τους μηχανικούς μας. Πρέπει να λέμε στον κόσμο αυτά τα δεδομένα».

To άρθρο Τουρκία – Απόστρατος Αντιναύαρχος: Δεν μπορούν να μας πολεμήσουν οι τεμπέληδες Έλληνες που σκέφτονται μόνο λεφτά και διακοπές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ