16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το Ισραήλ βομβάρδισε σχολείο στη Τζαμπαλίγια – «Τουλάχιστον 50» νεκροί, λέει η Χαμάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Al Jazeera το Ισραήλ βομβάρδισε ξανά τον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια στη Λωρίδα της Γάζας και από την επίθεση αυτή τη φορά, χτυπήθηκε ένα σχολείο που χρησιμοποιούσαν ως καταφύγιο οι κάτοικοι. Υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου Μέσου, το Ισραήλ βομβάρδισε τα ξημερώματα το σχολείο Al-Fakhoura στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια στη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο χρησιμοποιεί ο ΟΗΕ για να παρέχει καταφύγιο στους αμάχους.

Σχολιάζοντας τον βομβαρδισμό του σχολείου al-Fakhoora, η Χαμάς αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, ότι θα θεωρήσει το Ισραήλ υπεύθυνο για την επίθεση και τα εγκλήματά του κατά παιδιών και αμάχων. Παράλληλα, κάνει λόγο για τουλάχιστον 50 νεκρούς.

“Hundreds of people are taking shelter inside this school.”

Al Jazeera’s Tareq Abu Azzoum reports on the latest Israeli air strike on the UN-run al-Fakhoura School in northern Gaza’s Jabalia refugee camp. pic.twitter.com/VR6U0cJ1NG

— Al Jazeera English (@AJEnglish) November 18, 2023

ΠΗΓΗ: Al Jazeera

Διαβάστε επίσης:Γάζα: Εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνονται πεζή από το νοσοκομείο αλ Σίφα – Συγκεχυμένες πληροφορίες για το αν διατάχθηκε εκκένωση

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ