Το κέντρο Αλκυόνη δίπλα σε μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς της Ευρυτανίας, πρόσφερε μάσκες κατά του κορονοϊού

Υφασμάτινες μάσκες προστασίας, προσέφερε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σε Καρπενήσι και Άγραφα, το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ευρυτανίας «Αλκυόνη».

Ειδικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα η πρόεδρος, κα Κατερίνα Καλαντζή, τα μέλη, καθώς και οι εργαζόμενες του Κέντρου επισκέφθηκαν τα τέσσερα Δημοτικά Σχολεία του Καρπενησίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ και το ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου και προσέφεραν μάσκες σε όλους τους μαθητές, καθώς και τους εκπαιδευτικούς, «δείχνοντας έτσι την αμέριστη συμπαράστασή τους στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι μάσκες που μοιράστηκαν πληρούν τις προϋποθέσεις προστασίας από την Covid-19 και φέρουν το λογότυπο του Κέντρου Πρόληψης και δόθηκαν στο πλαίσιο «της μακροχρόνιας συνεργασίας του Κέντρου με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές».

Με αφορμή τις επισκέψεις στα σχολεία, συζητήθηκαν με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς οι δράσεις του Κέντρου και οι προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας με τα σχολεία κάτω από τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς που επιτάσσουν οι συνθήκες που επιφέρει η πανδημία.

Παράλληλα, την περασμένη Δευτέρα 18/1, πραγματοποιήθηκε διανομή υφασμάτινων μασκών προστασίας και σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του δήμου Αγράφων και συγκεκριμένα στη Βαλαώρα, τη Δαφνούλα, τη Γρανίτσα και το Ραπτόπουλο.

Η παράδοσή τους έγινε από την Περιφερειακή Σύμβουλο Ευρυτανίας και Πρόεδρο του Δ.Σ., κα Καλαντζή, τον Αντιδήμαρχο Αγράφων και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Γκορόγια, τον Αντιδήμαρχο Καρπενησίου και Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ κ. Ιωάννη Σβερώνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Αγράφων κ. Παναγιώτη Μπράζια.

Στο 3ο Δημοτικό Σχ. Καρπενησίου

«Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η προσφορά υφασμάτινων μασκών», αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με ευχαριστίες προς «τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Καρπενησίου: 1ου κ. Μοτσιόλα Σιδέρη, 2ου κ. Ευθυμίου Ιωάννη, 3ου κ. Αντωνίου Δημήτριο και 4ου κ. Καλαμπάκα Χρήστο, καθώς και τον Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου κ. Τσιγαρίδα Δημήτριο, τη Διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΜΕΑ κα Μπουμπουρή Κωνσταντίνα, τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του δήμου Αγράφων: Βαλαώρας κα Κουρκούνη Παρασκευή, Δαφνούλας κ. Μπουρτογιάννη Δημήτριο, Γρανίτσας κα Ευθυμίου Χριστίνα και Ραπτοπούλου κα Κουτρομάνου Βασιλική για την υποδοχή και την συνεργασία τους».

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά