16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το Καρπενήσι συμμετέχει στην αυριανή (8/3) πανελλαδική απεργία. Συγκέντρωση το απόγευμα στην κεντρική πλατεία

Η ΑΔΕΔΥ τάσσεται κατά των ιδιωτικοποιήσεων και κλιμακώνει την αντίδρασή της, ζητώντας παράλληλα «να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών». Στην αυριανή (8/3) απεργία συμμετέχει και το Νομαρχιακό Τμήμα Ευρυτανίας της ΑΔΕΔΥ.

«Μετατρέπουμε την 8η Μάρτη, ημέρα για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας, σε ημέρα πάλης ενάντια σε μια πολιτική που εγκληματεί συνολικά σε βάρος της ζωής μας. Σε μέρα αγώνα για να μην συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη», αναφέρει το Δ.Σ. του Ν.Τ. Ευρυτανίας της ΑΔΕΔΥ, τονίζοντας ότι «οι ευθύνες της Hellenic Train και όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια δεν μπορούν και δεν πρέπει να ξεχαστούν».

«Έχουμε χρέος προς όλους τους νεκρούς και της οικογένειές τους και κυρίως προς τη νέα γενιά να γίνουμε η φωνή τους ώστε το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί. Την Τετάρτη απεργούμε για όλους όσους έχασαν άδικα την ζωή τους, απεργούμε για εμάς και για τα παιδιά μας (…)».

Για το Καρπενήσι, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία.

Κλειστό το κολυμβητήριο

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 8 Μαρτίου, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας που κηρύχτηκε, ενημερώνει ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ