20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Το BIG TALK επιστρέφει με την ενέργεια της ZeniΘ

Μια παρέα συναντιέται και συζητάει αυτά που συζητάνε οι παρέες αφού έχουν συζητήσει όλα τα σοβαρά θέματα.

Η παρέα του Big Talk ενώνει τις δυνάμεις της με τον 1ο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα και παρέα δημιουργούν 4 ολοκαίνουρια επεισόδια γυρισμένα στο κεντρικό κατάστημα της ZeniΘ, στο ισόγειο του κτηρίου Orbit, στην Αθήνα.  

Η δημοφιλής παρέα του Big Talk με τον Λάμπρο Φισφή, Ζήση Ρούμπο, Δημήτρη Μακαλιά, Γιάννη Σαρακατσάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο κάνει δυναμικό comeback, αυτή τη φορά με την ενέργεια της ZeniΘ κι ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες ξεκαρδιστικές ατάκες, μιλώντας για θέματα που δεν τολμά να συζητήσει κανείς, αυτά που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα! Οι αγαπημένοι μας κωμικοί τολμούν να κάνουν ερωτήσεις που κανείς δεν θέλει να ακούσει, να πουν μια αλήθεια που είναι μόνο δική τους, να βουτήξουν σε φιλοσοφικά θέματα πολύ μικρής σημασίας αλλά πάνω απ’ όλα τολμούν να απαντήσουν στις σκέψεις και τις ιδέες των θεατών, χωρίς να τους το έχει ζητήσει κανείς.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ δήλωσε σχετικά: «Η παρέα του BIG TALK είχε πάντα πολλή ενέργεια και τώρα επιστρέφει με κορυφαία ενέργεια, την ενέργεια της ZeniΘ. Γιατί τελικά οι πιο μεγάλες αλήθειες έρχονται από τις πιο απλές κουβέντες. Σας προκαλούμε λοιπόν κάθε Πέμπτη να τους απολαμβάνουμε μαζί στο YouTube και στο Facebook της ZeniΘ».

Μείνετε συντονισμένοι στο newsit.gr και στο Youtube και στο Facebook της ΖeniΘ για να απολαύσετε την πρεμιέρα στις 14/10!

To άρθρο Το BIG TALK επιστρέφει με την ενέργεια της ZeniΘ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ