1 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Το “Trio Mousikanti” έρχεται στον Προυσό το βράδυ της Παρασκευής (19/8), για μια ωραία μουσική λαϊκή βραδιά (vid)

Συνεχίζονται οι Γιορτές Δάσους 2022.

Μουσική λαϊκή βραδιά με το σχήμα Trio Mousikanti προγραμματίζεται για το βράδυ της Παρασκευής, 19 Αυγούστου, στον Προυσό Ευρυτανίας. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των Γιορτών Δάσους 2022.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Κοινότητα Προυσού | Ώρα 21:00

Μουσική βραδιά με το Trio Mousikanti

Για το μουσικό σχήμα Trio Mousikanti, διαβάζουμε τα εξής:

«Μια παρέα βιρτουόζων μουσικών, ένα φλογερό Τρίο, έρχεται με μια συναρπαστική μουσική πρόταση. Ο Μανώλης Καραντίνης με το μπουζούκι του, ο Θάνος Γκιουλετζής με το βιολί του και ο Αχιλλέας Σοφούδης με το πιάνο και τη φωνή του στήνουν μια μοναδική ζωντανή γιορτή επί σκηνής.

Κάθε εμφάνισή τους είναι μοναδική, καθώς δεν ακολουθούν ποτέ το ίδιο πρόγραμμα. Ο κόσμος και ο χώρος είναι αυτά που υπαγορεύουν τις διαθέσεις και ξετυλίγουν τις μελωδίες και τις συγχορδίες. Σε κάθε εμφάνισή τους στήνουν ένα μικρό μιούζικαλ που συνδυάζει τη συναυλία με την μπουάτ. Από το solo μπουζούκι, και την κλασσική μουσική με το βιολί, καταλήγουν σε μια μοναδική σύμπραξη όπου ο κόσμος γίνεται το τέταρτο μέλος της παρέας χορεύοντας και τραγουδώντας.

Η παρέα ξεκίνησε από τον Θάνο Γκιουλετζή και τον Αχιλλέα Σοφούδη πριν από μερικά χρόνια. Συνεπαρμένος από την υπέροχη φωνή του Σοφούδη αλλά και από την ιδιαίτερη τους συνύπαρξη επί σκηνής, ο Θάνος Γκιουλετζής προσκάλεσε τον Μανώλη Καραντίνη να παίξει μια φορά μαζί τους. Κι έκτοτε συνεχίζουν και οι τρεις μαζί. Τα ονόματά τους και τα χρόνια που έχουν περάσει στο πάλκο και τα στούντιο ως κορυφαίοι του χώρου, αποτελούν εγγύηση για ένα ρεπερτόριο μοναδικό, δίχως σταματημό.

Το Trio Mousikanti ήρθε για να μας ταξιδέψει μοναδικά σε πανέμορφα μουσικά μονοπάτια περνώντας με ένα τρόπο μαγικό από το ethnic σε swing, από την κλασσική σε gypsy, από το tango σε soundtracks, από το latin σε παραδοσιακά και σε ότι άλλο μπορεί να προκύψει! Και φυσικά όλα αυτά με βάση το καλό ελληνικό τραγούδι!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ