14 Ιουνίου 2021

Φάρμα: Τα βρόντηξε και έφυγε ο Ερωτόκριτος! Έκπληκτος ο Τανιμανίδης

Φάρμα: Τα βρόντηξε και έφυγε ο Ερωτόκριτος! Έκπληκτος ο Τανιμανίδης

Μόλις μια εβδομάδα άντεξε στη “Φάρμα” ο Ερωτόκριτος…

Μια ακόμη οικειοθελής αποχώρησε σημειώθηκε στη “Φάρμα” και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τους εναπομείναντες διαγωνιζόμενους σημείωσε πως «μου θυμίζεται κλασική ταινία θρίλερ που ξεκινάνε όλοι σαν μια χαρούμενη παρέα με γέλια και σε κάθε πλάνο κάποιος εξαφανίζεται. Ο Ερωτόκριτος, λοιπόν, όπως εσείς γνωρίζετε πριν από εμάς, τελείως αιφνιδίως, χθες το βράδυ αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς λόγους».

«Έτσι και γω ήρθα σήμερα εδώ και έμαθα ότι είστε ένας λιγότεροι» πρόσθεσε ο Σάκης Τανιμανίδης. «Ο Εωρτόκριτος, από το λίγο που του μίλησα, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος και χαρισματικός άνθρωπος που σίγουρα αφήνει το στίγμα του. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που περνούν απαρατήρητες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση».

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια οι παίκτες της «Φάρμας» για να τοποθετηθούν για τον πρώην συμπαίκτη τους, Ερωτόκριτο.

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι διαγωνιζόμενοι είχαν υπενθυμίσει στον Ερωτόκριτο πως στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν. Τι κι αν προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι οι υπηρέτες έχουν συγκεκριμένο χώρο που κοιμούντα, εκείνος φάνηκε αμετάπειστος.

«Παλικάρι, αποφάσισα να αποχωρήσω» αναφώνησε ο πρώην διαγωνιζόμενος και… αποχώρησε!

To άρθρο Φάρμα: Τα βρόντηξε και έφυγε ο Ερωτόκριτος! Έκπληκτος ο Τανιμανίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά