28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και η Ανθή Σαλαγκούδη

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και η Ανθή Σαλαγκούδη

“Τον έχω ικανό να τη φέρει την Ανθή Σαλαγκούδη”, λέει η Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα.

Καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά ήταν το απόγευμα της Τρίτης η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για όλα στον παρουσιαστή και όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

«Είχαμε ήδη χωρίσει πριν ανακοινωθεί και ήμασταν μαζί στην εκπομπή. Δεν ήταν μια απόφαση που παίρνεις από τη μία μέρα στην άλλη. Ήταν αληθινό το συναίσθημα και δεν γίνεται μετά από ένα χωρισμό να είναι όλα καλά. Και γι’ αυτό το σταματήσαμε, έμεινα εγώ στο Πρωινό και ο Γιώργος συνέχισε με τα υπόλοιπα», είπε αρχικά Φαίη Σκορδά.

Για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Χρειαζόταν να επιστρέψει στην εκπομπή. Έχει πάρα πολύ όρεξη. Εγώ κατάλαβα τώρα πόσο πολύ αγαπάει την τηλεόραση. Τον πήρα ένα βράδυ τηλέφωνο και του είπα “άκου να σου πω, θα έρθεις στην εκπομπή”.

Δεν ήξερα ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια. Ήταν μία σκέψη μου, το συζήτησα με το κανάλι. Νομίζω και από την πλευρά του καναλιού είχε περάσει, αλλά δεν θα μου το έλεγαν ποτέ. Επειδή με αγαπούν και με εκτιμούν δεν θα έμπαιναν σε κάτι τόσο προσωπικό. Νομίζω πως θα συνεχίσει και του χρόνου».

Για την Ανθή Σαλαγκούδη και το ενδεχόμενο να τη φέρει στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Νομίζω ότι την ετοιμάζει, είμαι σίγουρη. Θα έρθει μια μέρα και θα μου πει “Φαίη, να πάρουμε την Ανθή”. Τον έχω ικανό να τη φέρει την Ανθή».

To άρθρο Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ