25 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φουντουλάκης: Θλίψη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη – «Η σκέψη μου στη σύζυγο και την κόρη του» (pic)

Φουντουλάκης: Θλίψη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη – «Η σκέψη μου στη σύζυγο και την κόρη του» (pic)

«Αποχαιρετώ έναν αγαπημένο φίλο και έναν άνθρωπο που δεν σταμάτησε να αγωνίζεται και να αποτελεί ένα καθημερινό παράδειγμα θάρρους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Βαρδινογιάνη, για το θάνατο του Γιώργου Φουντουλάκη

Το Παραολυμπιακό κίνημα είναι από την Πέμπτη (25.03.2021) φτωχότερο! Ο Γιώργος Φουντουλάκης, πρώην πρόεδρος της  ΕΑΟΜ ΑμεΑ και της Παραολυμπιακής επιτροπής, ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομα του με την προσφορά για την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού κινήματος «έφυγε», νικημένος από τον κορονοϊό.

Click4more: Πέθανε από κορονοϊό ο Γιώργος Φουντουλάκης – Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό

Ο Γιώργος Φουντουλάκης υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες και ευεργέτες του Παραολυμπιακού Κινήματος. Συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην ανάπτυξή και τη διάδοση του κινήματος όσο και την ευρεία αναγνώρισή του από την κοινωνία. 

Το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» έχει σταθεί στο πλευρό των αθλητών με αναπηρία, βοηθώντας το Παραολυμπιακό Κίνημα με συγκεκριμένες κινήσεις. «Το σημαντικό είναι ότι η κυρία Βαρδινογιάννη είναι και συναισθηματικά δεμένη μαζί μας και αυτό μετράει πιο πολύ. Δεν είναι μόνο το τυπικό, να δίνεις δηλαδή μια βοήθεια αλλά τη βοήθεια αυτή να τη νιώθεις μέσα σου και συναισθηματικά να αφουγκράζεσαι τις δυσκολίες, την ταλαιπωρία αλλά και την ιδιαιτερότητα της δυσκολίας που έχουν και αυτό είναι μεγάλο πράγμα για εμάς» είχε αναφέρει στο παρελθόν ο Γιώργος Φουντουλάκης.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Φουντουλάκη δεν έμεινε ασχολίαστη από τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Με μήνυμα μέσω των social media, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» εξέφρασε τη θλίψη της για το «χαμό» ενός «αγαπημένου φίλου» και τόνισε πως θα σταθεί στο πλευρό της συζύγου τα, αλλά και της κόρης του, Φαίδρας.

Το μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ έναν αγαπημένο φίλο και έναν άνθρωπο που δεν σταμάτησε να αγωνίζεται και να αποτελεί ένα καθημερινό παράδειγμα θάρρους, δύναμης και κουράγιου, τον Γιώργο Φουντουλάκη.

Η σκέψη μου είναι από εχθές στην σύζυγο και την κόρη του Φαίδρα.

Αγαπημένη μου Φαίδρα, θέλω να θυμάσαι πάντοτε πόσο υπέροχος και δυνατός άνθρωπος ήταν ο πατέρας σου.  Είμαι σίγουρη πως θα είναι κοντά σου σε κάθε σου βήμα, ένας φύλακας άγγελος για να σε προστατεύει και να σε καθοδηγεί.  Είσαι ένα πλάσμα ξεχωριστό.  Σε κρατω μέσα στην καρδιά και τις σκεψεις μου και θα είμαι δίπλα σου σε ό, τι με χρειαστείς.

Σ’αγαπώ πολύ,

Μαριάννα»

 

To άρθρο Φουντουλάκης: Θλίψη για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη – «Η σκέψη μου στη σύζυγο και την κόρη του» (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ