16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φωτεινή Μπαξεβάνη στην ΕΡΤ: Δεν έχω συνέλθει οικονομικά μετά από την περιπέτεια με τη δισκογραφική εταιρεία που έφτιαξα (video)

Στην προ ετών προσπάθειά της με τη δημιουργία μιας δισκογραφικής εταιρείας με την οποία φιλοδοξούσε να κάνει μια «θεατρική μουσική βιβλιοθήκη», αναφέρθηκε η αγαπητή ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4».

Η ίδια έκανε γνωστό ότι έκτοτε δεν έχει «συνέλθει» οικονομικά, αφού την λειτουργούσε επί έξι χρόνια και δημιουργήθηκε λίγο πριν την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Ως προς το ποιο είδος θεάτρου και το ποιούς ρόλόυς προτιμά, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Δεν ξεχωρίζω κωμωδία και τραγωδία. Παίζω την αλήθεια». «Ανυπομονώ για τα ωραία που θα έρθουν», συμπλήρωσε.

Αποσαφήνισε τα περί μοναστηριακής ζωής, λέγοντας πως δεν εννούσε σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι θα ήθελε να μονάσει. «Με εντυπωσίαζε η αφοσίωση των μοναχών» είπε, ενώ εξήγησε τι αποκόμισε από τις επισκέψεις της στα μοναστήρια και το τι την μάγευε εκεί.

Για τις επισκέψεις στα μοναστήρια και το τι την μάγευε εκεί.

«Δεν χάνω ποτέ την παιδικότητά μου» συμπλήρωσε ακόμα, ξεδιπλώνοντας τις θετικές τυης σκέψεις. «Αγαπώ τη ζωή», συμπλήρωσε.

«Μεγαλώνοντας γίνομαι πιο επιλεκτική με τους ανθρώπους» είπε ακόμα η ηθοποιός στην ΕΡΤ, δηλώνοντας πως έχει πληγωθεί αλλά και έχει πληγώσει.

Για το τι κάνει τον ελεύθερό της χρόνο μίλησε ακόμα η Φωτεινή Μπαξεβάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έχω ελεύθερο χρόνο δεν κάνω απολύτως τίποτα – Το απολαμβάνω».

Η ίδια μίλησε για την παράσταση «Η Κυρά της Ρω» και τον Γιάννη Σκαραγκά, δημιουργό και της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, στην οποία επίσης συμμετέχει.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ