25 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φώφη Γεννηματά: Της τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας – Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Με τη Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Αλέξης Τσίπρας. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ περαστικά για τη νέα, σοβαρή περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της Φώφης Γεννηματά, ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».

Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει.

— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) October 12, 2021

 

Επιπλέον, δήλωση με ευχές για ταχεία ανάρρωση έκανε για τη Φώφη Γεννηματά και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Ευχήθηκε «να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν, την ώρα της πραγματικής μάχης».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, για τη Φώφη Γεννηματά:

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της
πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε
έκανε και στο παρελθόν.

Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της», καταλήγει η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου.

To άρθρο Φώφη Γεννηματά: Της τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας – Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ