27 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Φώφη Γεννηματά: Το τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Περαστικά από καρδιάς»

Ευχές στη Φώφη Γεννηματά από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. «Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή», αναφέρει και σε ανάρτησή του στο twitter.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο για τη Φώφη Γεννηματά: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη:

Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 12, 2021

 

Ευχές στη Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση και από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, μέσω twitter. «Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχές στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά, για ταχεία ανάρρωση».

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών:

Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχές στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά, για ταχεία ανάρρωση.

— Nikos Dendias (@NikosDendias) October 12, 2021

 

«Ευχόμαστε από την καρδιά μας ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη στην κυρία Φώφη Γεννηματά στον αγώνα που δίνει», δήλωσε ο εκπρόσωπος Tύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

To άρθρο Φώφη Γεννηματά: Το τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Περαστικά από καρδιάς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ