18 Οκτωβρίου 2021

Χίος: Υπογράφηκε σύμβαση για την επισκευή του κτιρίου όπου λειτουργεί το Πρωτοδικείο

Έπεσαν οι υπογραφές για τη σύμβαση για την επισκευή του κτιρίου όπου λειτουργεί το Πρωτοδικείο Χίου στο λιμάνι της πόλης. Το συμβατικό αντικείμενο του έργου ανέρχεται περίπου στο ποσό των 140.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό από τη Χίο η ανάδοχη εταιρία έχει προθεσμία 150 ημερολογιακών ημερών για να ολοκληρώσει τις άμεσες εργασίες επισκευής των όψεων και υγρομόνωσης στο δώμα του κτηρίου.

Την ίδια ώρα έχει ήδη εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο νησί και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής.

Ο βουλευτής Χίου και Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, δεδομένων των παραπάνω δήλωσε:

«Άλλο ένα σημαντικό έργο για το νησί μας ξεκινά. Εντός των επόμενων πέντε μηνών, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής του κτηρίου του Πρωτοδικείου Χίου και θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές που έχει προκαλέσει ο χρόνος. Ταυτόχρονα, προχωρά η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου, έτσι ώστε ο νομικός κόσμος του νησιού να αποκτήσει σύντομα νέα στέγη. Η Χίος μας αλλάζει καθημερινά όψη!».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Χίος: Υπογράφηκε σύμβαση για την επισκευή του κτιρίου όπου λειτουργεί το Πρωτοδικείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ