22 Ιουνίου 2021

Χανιά: Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή σε μίνι μάρκετ – Έτσι το χτύπησαν ξανά

Χανιά: Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή σε μίνι μάρκετ – Έτσι το χτύπησαν ξανά

Στόχος διαρρηκτών έχει γίνει μίνι μάρκετ στην περιοχή της Χαλέπας στα Χανιά. Όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, σε διάστημα 15 μόλις ημερών, διαρρήκτες «χτύπησαν» δύο φορές το μαγαζί της, αφαιρώντας στη  μια περίπτωση χρήματα καθώς και πακέτα καπνών και τσιγάρων αξίας 800 ευρώ και στην άλλη ότι έκλεψαν είναι αξίας 600 ευρώ αντίστοιχα.

Όπως φαίνεται και στο video της μίας από τις δύο περιπτώσεις διάρρηξης του καταστήματος, το οποίο δημοσιεύει το zarpanews.gr, οι δράστες φορώντας κουκούλες, σπάνε την τζαμαρία – είσοδο του μίνι μάρκετ, και σε διάστημα λίγων δευτερόλεπτων παίρνουν ότι μπορούν και γίνονται «καπνός».

Προφανώς τα δύο περιστατικά σε διάστημα μάλιστα λίγων ημερών,  έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, που δικαίως ζητάει από τις αστυνομικές αρχές την προστασία της περιουσίας της αλλά και την προστασίας της σωματικής της ακεραιότητας, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι θα μπορούσε να συμβεί αν τη στιγμή της διάρρηξης  ήταν σε λειτουργία του κατάστημα και σε αυτό βρίσκονταν πελάτες και προσωπικό.

Προφανώς φαίνεται πως για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει μεγαλύτερη αξία η προστασία των γραφείων των βουλευτών και των οργανώσεων του κυβερνώντος κόμματος, από την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

To άρθρο Χανιά: Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή σε μίνι μάρκετ – Έτσι το χτύπησαν ξανά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά