25 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χανιά: Τίμησαν το ζευγάρι τουριστών που θα ήθελε κάθε μέρος του κόσμου – «Για εμάς είναι ο τρόπος ζωής»

Ζευγάρι Νορβηγών, που διαμένει στα Χανιά και συνδράμει στο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου και άλλων φορέων από το 2009, τίμησε η Δημοτική Αρχή των Χανίων.

Ο δήμαρχος Χανίων, παναγιώτης Σημανδηράκης, υποδέχτηκε στο δημαρχείο της πόλης και συνεχάρη την Alfhild Halland και τον Serhio Pedro για την «εξαιρετική προσφορά τους», όπως τη χαρακτήρισε, απέναντι σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως προς τη διαβίωσή τους, υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελεί -με τη στάση και το παράδειγμά του- φωτεινό φάρο για όλους μας.

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, γνωστοποίησε ότι οι τιμώμενοι, έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα στη Νορβηγία, συγκεντρώνουν χρήματα, είδη ένδυσης, υπόδησης, και άλλα είδη, τα οποία προσφέρουν σε κοινωνικές δομές, όπως στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Δήμου Χανίων, στον Ερυθρό Σταυρό, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθώς και σε μεμονωμένα άτομα.

Η Alfhild Halland και ο Serhio Pedro ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Χανίων για την υποδοχή στο δημαρχείο και την επιβράβευση του έργου τους, τονίζοντας, παράλληλα, ότι πρόκειται για τον τρόπο ζωής που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν, ο οποίος έχει ως επίκεντρο τον συνάνθρωπο.

To άρθρο Χανιά: Τίμησαν το ζευγάρι τουριστών που θα ήθελε κάθε μέρος του κόσμου – «Για εμάς είναι ο τρόπος ζωής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ