4 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Χιλιάδες επισκέπτες στη φετινή Serexpo

Στις Σέρρες χτυπά η καρδιά της ελληνικής επιχειρηματικότητας αυτές τις ημέρες, με αφορμή την έκθεση Serexpo, που ολοκληρώνεται την Κυριακή. Πάνω από 60 χιλιάδες είναι κάθε χρόνο οι επισκέπτες της έκθεσης ενώ πολλές είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις.

Η Serexpo 2023 φιλοξενεί και φέτος, επιχειρήσεις, εκδηλώσεις, ημερίδες και μεγάλες συναυλίες.

Επιχειρήσεις από τον αγροδιατροφικό τομέα, την αυτοκίνηση, την ενέργεια, το εμπόριο, τη μεταποίηση, τις υπηρεσίες από τις Σέρρες αλλά φέτος, κι από άλλους νομούς της Ελλάδας, αφού η έκθεση γίνεται κάθε χρόνο, ολοένα και πιο γνωστή.

Οι επισκέπτες της Serexpo απολαμβάνουν το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, συνέδρια, ενημερωτικές ημερίδες, αφιερώματα στην παράδοση και τον πολιτισμό, στη γαστρονομία αλλά και συναυλίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Όλα αυτά, στο επιχειρηματικό κέντρο “Χρήστος Μέγκλας”, στο πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη. Σε μια έκταση 257 στρεμμάτων, που έχει παραχωρηθεί για 30 χρόνια στο επιμελητήριο Σερρών, που με συνδιοργανωτή την περιφερειακή ενότητα Σερρών, παρουσιάζουν κάθε χρόνο τη Serexpo.

Η Serexpo διοργανώθηκε φέτος για 7η χρονιά, η τρίτη στο επιχειρηματικό κέντρο. Η SEREXPO έχει γίνει για τις Σέρρες θεσμός. Οι διοργανωτές βάζουν κάθε χρόνο τον πήχη ψηλά. Μια έκθεση, που εξελίσσεται και έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του νομού Σερρών.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ