Χιονοδρομία / Στον τελικό του γιγαντιαίου σλάλομ ο Γιάννης Αντωνίου στην Ιταλία, παρότι δεν ολοκλήρωσε στον προκριματικό

Στον προκριματικό αγώνα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων αγωνίστηκε, το πρωί της Πέμπτης (18/2), ο Γιάννης Αντωνίου, πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου.

Ο 25χρονος χιονοδρόμος, παρότι είχε αρκετά καλή παρουσία στην 1η διαδρομή, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει στο 2ο σκέλος. Ωστόσο, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό της Παρασκευής (19/2) στο ίδιο αγώνισμα, όπου είχε αυτομάτως προκριθεί. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Στα προκριματικά, από τους Έλληνες αθλητές ο Νίκος Τζιόβας είχε την καλύτερη παρουσία· κατετάγη στη 44η θέση, που όμως δεν ήταν αρκετή για να του χαρίσει την πρόκριση.

Ο Αντωνίου θα συμμετάσχει και στον προκριματικό του σλάλομ, το Σάββατο 20/2, όπου θα πάρουν μέρος οι 100 κορυφαίοι σκιέρ παγκοσμίως.

«Η φετινή σεζόν», δήλωσε πριν λίγες ημέρες στα Ε.Ν. ο αθλητής του ΕΟΣ, «είναι ιδιαίτερη για μένα, καθώς είναι η επιστροφή από έναν σοβαρό τραυματισμό και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει το 100% των δυνατοτήτων μου στους αγώνες. Όμως, υπάρχουν θετικά στοιχεία στις προπονήσεις που με χαροποιούν και πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να ξαναμπώ στους ρυθμούς μου».

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά